Om mig

Mitt namn är Fredrik Karlsson och är bosatt i Helsingborg. Ett av mina stora intressen är digitalisering och dess möjligheter och hur digitaliseringen påverkar samhället. Eftersom jag har en lärarexamen i botten, plus en hel del kurser inom IT och lärande, så har jag hittills mest arbetat inom utbildningsområdet, men jag har en gedigen samhällsvetarutbildning som också skulle vara ett intressant område att jobba inom. Kommunikation, till exempel via sociala medier, bloggar, webbsidor, är också ett område där jag har en hel del erfarenhet.

Jag har bland annat utvecklat undervisningsmaterial för Fridtjuv (AGI Publishing house, Malmö), för Malmö kommun och i liten omfattning även för Gleerups. I Malmö kommun utvecklade jag digitalt undervisningsmaterial för studiestöd på modersmålet. Jag har jobbat med bland annat film, ljud, Google presentationer, wiki och sökordsoptimering.

Jag har arbetat med sociala medier en hel del både på fritiden och delvis även i professionella sammanhang. Se till exempel min Facebook grupp IKT – möjligheter och utmaningar som finns under erfarenhet nedan. Jag har även en egen webbsida, Omvärldsbevakaren (WordPress), där jag bevakar och analyserar vad som händer i omvärlden. Jag har också ett stort intresse för frågor rörande publicering och upphovsrätt i anknytning till webben. Utöver det har jag också ett fritidsintresse i att fotografera. Här på Linkedin finns mina fotografier.

Nedan finns länkar i textform till IKT-gruppen och mitt Instagram konto. Observera att länken nedan inte är klickbar utan behöver kopieras som text till adressfältet i webbläsaren.

IKT – Möjligheter och utmaningar:
https://www.facebook.com/groups/161676423975767/

Instagram konto:
https://www.instagram.com/kfredrik24/

No votes yet.
Please wait...