Home»Digitalisering»Event – en källa till finansiering av innehåll?

Utbudet på nätet är idag så omfattande att man inte kan ta betalt för det. Det finns ingen exklusivitet i det mesta av materialet och därmed är det också svårt att få betalt för det hela. Däremot finns det lösningar för att kunna ta betalt ändå, även om man inte tar betalt för innehållet. Event kring innehållet är ett sådant exempel. Event är nämligen vad Internet är fast i det fysiska rummet. Event är nätverkande mellan människor. Den nya metaforen för hur man bygger samhällen är nätverk. Detta är en central del för att förstå hur en sektor kan transformeras från den analoga tiden till den digitala tiden eftersom man med nätverken kan behålla den fysiska exklusiviteten fast anpassad till en tid av stora komplexa och globala nätverk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kontakta mig

Välkommen att kontakta mig via formuläret nedan. Mitt telefon nr, mina sociala medier och min e-post finns också nedan.

Email

Telephone0768222429