Fredrik

Upphovsrättsrapport 2018

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Omvärldsbevakaren har i sitt publicistiska ramverk ett krav att publicera en upphovsrättsrapport en gång om året. Detta är den första rapporten. 

Omvärldsbevakaren har under 2018 arbetat fram ett publicistiskt ramverk som bland annat fokuserar upphovsrätten.

Omvärldsbevakaren har under 2018 arbetat med att implementera ett forum för diskussion om upphovsrätten på sidan. Detta forum har dock ännu inga inlägg. Här behövs mer arbete under 2019 alternativt en annan lösning.

Omvärldsbevakaren har implementerat en plugin som skyddar Omvärldsbevakarens material från kopiering i WordPress. 

Omvärldsbevakaren har implementerat en plugin som gör det möjligt att scanna alla inlägg mot plagiat. Detta är obligatoriskt för alla som skriver på Omvärldsbevakaren nu och i framtiden.

 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.