Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (24/9-25/9-2018): Politisk analys efter talmansval

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Det mesta talar för att Löfven (S) faller som statsminister idag då det är statsministeromröstning.
 
Samtidigt har nu L och C gjort klart att en alliansregering inte kan bildas utan stöd över blockgränsen från Socialdemokratin.
 
S har sagt nej till detta. SD surar efter att inte ha fått andre vice talman igår. Med de besked vi har nu verkar det som om Sverige går mot någon form av extraval. Jag kan inte se hur en regering ska kunna bildas med dagens förutsättningar.
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.