Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (23/9-2018): Vill Stefan Löfven falla i riksdagen?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Vill verkligen socialdemokraterna att deras partiledare och statsminister ska falla i Sveriges riksdag?

För allt talar för det på tisdag. Kanske har man en planering för framtiden. Kanske inte.

Men det är svårt från utsidan att förstå vad som skulle vara bra för S om Löfven föll i en omröstning i riksdagen.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.