Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (14/9-2018): Fri och öppen info – ett kort statement

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Omvärldsbevakaren anser att fri och öppen information rörande frågor relaterade till att bevaka och analysera frågor rörande ett snabbt föränderligt samhälle med digitalisering och globalisering är central för demokratin. Omvärldsbevakaren kommer alltid att stå upp för människors rätt till information och analys rörande dessa frågor.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.