Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (10/9-2018) – Valspecial: Vad ska ni regera på Löfven/Kristersson?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Ulf Kristersson säger att han tänker byta regering. Med vilket stöd då i riksdagen? På vilka mandat då?
 
Stefan Löfven påstår att han tänker sitta kvar. Ja det kan han säga. Men hans mandat kommer inte räcka i en omröstning om statsministerposten.
 
Alliansen och SD verkade rätt beslutsamma igår om en sak i alla fall och det var att fälla Löfven regeringen. Kristersson verkar dock inte ha någon vidare plan för hur man ska hantera situationen efter en fällning av Löfven regeringen.
 
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.