Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (9/9-2018) – Val special: Valu 2018

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

S och M har gjort riktigt riktigt dåliga val om man tittar på Valu 2018. Varken Kristersson eller Löfven kan ens vara i närheten av att vara nöjda här. MP är illa däran. 4,2 procent. SD går framåt till ca 19 procent. Ingen överraskning. V, C och KD gör riktigt bra val. L gjorde ett förväntat resultat. Allt detta som sagt enligt Valu 2018. Om detta skulle bli valresultat ja då kan Löfven inte sitta kvar vid makten. MP kanske inte ens kommer in i riksdagen. Det är sorgligt att främlingsfientlighet fått nästan 20 procent av väljarnas röster. C, V och KD ska vara väldigt nöjda med sina resultat i Valu 2018.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.