Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (31/8-2018 och 1/9-2018): Val 2018 – Röstar blankt

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det blir en dubbel aktuell omvärldsbevakning som i det här fallet kommer bli lite speciell. Den handlar om valet den 9 september 2018. Jag har nu bestämt mig för hur jag kommer att lägga min röst. I riksdag, kommun och landsting.

Det kommer bli en blank röst i år i alla tre valen. Jag tycker inte att politiken har levererat de svar som krävs på centrala framtidsfrågor. Inte minst berör detta digitaliseringen där svaren helt har uteblivit. I min bok behöver vi förändring. Vi behöver ett visionärt ledarskap.

Detta visionära ledarskap saknar jag idag. Var vill politiken att Sverige ska vara om 20 år? Hur ska vi skapa framtidstro i ett samhälle med snabb förändring? 

Detta valet handlar för mig om att visa att jag inte tycker vi är på rätt spår just nu. Att det saknas vision för framtiden. Jag är oroad över att detta dessvärre kommer gynna krafter som vi inte vill ha. 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.