Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (29/8-2018 och 30/8-2018): SMHI varning och spelmonopol

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det här får bli en dubbel aktuell omvärldsbevakning. 

Spelmonopolet försvinner inom en snar framtid och det ska då bli öppet för spelbolag att ta licenser. Hur man agerar för att hantera spelmissbruk kommer bli intressant. Kanske kan staten ta ett större ansvar här? Men det är samtidigt en intressant vändning från restriktiv spelpolitik till en spelpolitik med licenser där många aktörer kan verka. Detta är en effekt av digitaliseringen. 

Nu vädret. Här i Skåne ska det regna 35-40 mm idag enligt SMHI:s klass 1 varning. Det är alltså oväder på väg in. Se upp i Skåne under dagen för regnoväder. Men men. Efter regn brukar solsken komma. Låt oss hoppas att så blir fallet även nu.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.