Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (24/8-2018): Om tågen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det blir en sen aktuell omvärldsbevakning idag. Klockan är 23:00 här i Helsingborg när detta skrivs. Och den kommer handla om en nyhet som kom nu ikväll. Det är elfel på Malmö C. Tågproblem igen alltså. Det är ständiga problem i den skånska tågtrafiken numera och vi behöver verkligen en storsatsning på järnvägen här nere. Jag har pendlat flera år, även om jag just nu inte pendlar, och under det senaste året jag pendlade upplevde jag mer problem än vad jag gjort tillsammans de andra åren jag pendlade. Järnvägen blir i allt sämre skick. Det vore lämpligt om vi fick en järnväg som faktiskt fungerar nu. 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.