Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (20/8-2018): Förutsättningarna för Trump har skapats av oss alla

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Traditionell media brukar klaga på social media och mena att det är social media som har skapat Donald Trump. Donald Trump har dock inte skapats av sociala medier.

Donald Trump har skapats av oss alla som har trott att vi har varit så otroligt inkluderande mot omvärlden när vi i själva verket har varit både naiva och exkluderande.

Den som idag sitter och beklagar sig över sociala medier i förhållande till Trump borde fundera över sin egen roll först.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.