Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (15/8-2018): En bild från veckan

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

En bild från veckan som visar väderomslaget från varm sommar till lite oväder. En viktig väderbetraktelse från veckan. Det får bli dagens omvärldsbevakning. Torkan har dämpats. Men mer regn behövs.

DSC_4474

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.