Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (12/8-2018): Låt inte andra ta det fria ordet från dig

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Du har som individ rätt till din åsikt. Låt inte de som vill begränsa det fria ordet och den fria och öppna diskussionen vinna och hjälp dem inte genom att vara tyst. Din åsikt är värdefull och tillför diskussionen en hel del. Vi som följer dig i sociala medier till exempel gör det för att vi vill ta del av just dina tankar, idéer och åsikter. Därför bör du uttrycka din åsikt, dina tankar och idéer så ofta du kan. Vi vill lyssna in vad du har att säga i debatten. Dina åsikter, tankar och idéer påverkar mer än vad du kanske tror. Samhället och skolan vinner i längden på en fri och öppen diskussion. Eller för att summera: ”Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem”.
 
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.