Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (4/8-2018): Back in business och värmen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Aktuell omvärldsbevakning kommer att starta upp igen nu efter sommaren. Det är lite lugnare med värmen här nere nu än vad det var bara för några dagar sedan. Så vad gör sig då inte bättre för en aktuell omvärldsbevakning än den värme vi haft denna sommar? Man kan inte ta en sommar som tecken på klimatförändringar. Men det här är den varmaste sommaren på över 200 år. Det säger ändå något oroväckande om vart vi är på väg. Jag tror detta måste bli en väckarklocka för oss alla! Vi behöver hantera klimatproblemen och minska våra fossila utsläpp! 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.