Fredrik

Bränderna som rasar i landet

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det är ett fantastiskt arbete som många därute gör nu i farliga marker som brinner. Men samtidigt har den statliga krisberedskapen återigen fallerat helt och hållet. Det kan inte vara så att det ska ta flera dagar för att få upp brandflyg från Italien för att Sverige inte klarar av att ha eget brandflyg. Det är absolut inte ok. Bot och bättring krävs här. Låt oss släcka först. Men detta måste få politiska konsekvenser efteråt. Politiken har inte alls lyckats med krisberedskapen. Lite trodde jag vi lärt oss från tidigare kriser. Men det är fortfarande alldeles för tamt hanterat och vår beredskap är alltför dålig. 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.