Fredrik

Eliten är en del av problemet

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Ja vi har en del problem med hot och hat och det måste tas på stort allvar. Men det finns ett långt större hot och det är orsaken till den vrede som riktas mot den 1 procentiga elit som sitter i Stockholm och i Bryssel. Det här är människor som känner sig utanför, som inte får samhällets stöd och som vänder samhället ryggen. En protest mot en elit. När jag hör Alice Bah K. stå och tala om att vi har demokratiproblem så bir det något underligt då eliten där Alice är en del inte ser sin egen roll överhuvudtaget. Man ser inte hur långt ifrån medborgarna man har kommit. Politikens förtroendekris var lätt att förutspå. Man kan inte ignorera människor under så många år och sen tro att medborgarna ändå ska ha förtroende. Fagra löften duger inte längre.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.