Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (27/5-3/6-2018): Summering

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Google har under den här perioden uppmanats att sluta engagera sig i krigsindustrin, något man nu gjort. Detta är väldigt välkommet. Google borde inte låta sig engageras i den typen av industrier. Man har så mycket annat bra man kan syssla med.

Sverige spelade mållöst mot Danmark i en match som helt ärligt inte var mycket att se. Inte en målchans för svensk del på över 80 minuter. Riktigt oroande inför VM-slutspelet faktiskt.

Sjukvården och migrationen toppar väljarnas prio inför valet i Sverige. Inte direkt oväntat. SCB-undersökningen på tisdag kommer bli mycket intressant. Hur djup är Socialdemokraternas kris egentligen?

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.