Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (20/5-2018): Tillbaka igen!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Aktuell omvärldsbevakning är tillbaka här på Omvärldsbevakaren igen efter ett uppehåll. Så vad har hänt sedan sist?

En sak som har hänt är protesterna i Gaza mot USA:s flytt av ambassaden till Jerusalem. Detta är en mycket svår överblickbar situation. Det är min åsikt att beslutet skadar möjligheter till fred i regionen och det är inte bra.

Socialdemokraterna ligger nu på ca 25 procent. Detta är inte överraskande. Partiet har inte lyckats övertyga väljarna om att de har framtida lösningar och behöver uppdatera sin politik.

 

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.