Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (1/4-2018): Reflektion om socialstyrelsens rapport om barnäktenskap

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Den broschyr som kom och som sedan drogs tillbaka om barnäktenskap är oerhört märklig. Hur kunde en sådan rapport ens släppas Socialstyrelsen? Nu verkar det som om Socialstyrelsen å sin sida säger att man följt regeringens uppdrag.
Men det låter otroligt märkligt att regeringen skulle ha formulerat sig så illa att man kan tolka det som att man ska ta fram en sådan här broschyr. Det tror jag inte på förrän det finns bevis för att så är fallet. Sådana har jag inte sett ännu.
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.