Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (28/3-2018): Kort reflektion om lärarbrist

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

2031 kommer det saknas 187 000 lärare.

Problemet är att minst 70 000 av de här lärarna ska rekryteras de kommande åren bara.

Vi befinner oss i ett läge nu där systemet har ett existensiellt hot hängande över sig.

Och regeringen kan inte få fram förslag om fjärrundervisning innan valet. Det är mycket bråttom nu!

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.