Fredrik

Recension av “The Legend of Zelda: Breath of the wild”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det är hög tid för Omvärldsbevakaren att recensera “The Legend of Zelda: Breath of the wild”. Spelet kom ut förra året på Nintendos konsol Switch. Det är exklusivt för den konsolen. Spelet är förmodligen det mest vackra spel jag har spelat. Grafiken är underbar och ger en känsla av en sagovärld vars unikhet i spelvärlden aldrig vill ta slut. Det är det bästa och mest öppna spel jag har spelat under mina 15-20 år som spelare.

Spelet är så rikt på innehåll, möjligheter och utmaningar att man ägna nästan hur mycket tid som helst vid det. Man kan inte beskriva spelet på annat sätt än som en legend, en riktigt banbrytande upplevelse som man är mycket glad att ha fått upplevt under sin livstid. Det är en ribba så hög för kvaliteten på det här spelet att det är svårmatchat för kommande öppen värld spel.

Spelet är en omdefiniering av Zelda serien som mer får liknas vid en revolution snarare än en evolution. En revolution i verklig positiv bemärkelse. Det är en ära att ha fått spela ett spel som “The Legend of Zelda: Breath of the wild”. Det är bara att gratulera Nintendo för vad som i min bok är det bäst gjorda spelet någonsin. Spelet får fem av fem från Omvärldsbevakaren utan minsta tvekan. Har du inte köpt spelet redan så är det hög tid att göra det nu. Du kommer inte bli besviken. Det kan jag garantera till 100 procent.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.