Home»Notiser»Extra Aktuell omvärldsbevakning (15/2-2018): Skolskjutningen i Florida

Detta är en extra aktuell omvärldsbevakning den 15/2-2018 med anledning av den fruktansvärda attack som skolskjutningen i en skola i Parkland i Florida innebär. En 19-åring som varit elev på skolan går in och skjuter ner människor på skolan. 17 personer ska vara döda. Det här är ännu en förfärfande skolskjutning i USA. Alla kondelanser till de drabbade.

Det måste bli slut på den fria tillgången till vapen. Åtala vapenlobbyn för vad de gjort mot samhället, mot barn och unga. Detta är ett tillfälle för aktion. Inte ett tillfälle att införa mer vapen eller sitta still i båten. Tid att kongressen tar sitt ansvar och stoppar dessa galenskaper. Även om det innebär förändring av konstitutionen.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments