Fredrik

Extra Aktuell omvärldsbevakning (15/2-2018): Skolskjutningen i Florida

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Detta är en extra aktuell omvärldsbevakning den 15/2-2018 med anledning av den fruktansvärda attack som skolskjutningen i en skola i Parkland i Florida innebär. En 19-åring som varit elev på skolan går in och skjuter ner människor på skolan. 17 personer ska vara döda. Det här är ännu en förfärfande skolskjutning i USA. Alla kondelanser till de drabbade.

Det måste bli slut på den fria tillgången till vapen. Åtala vapenlobbyn för vad de gjort mot samhället, mot barn och unga. Detta är ett tillfälle för aktion. Inte ett tillfälle att införa mer vapen eller sitta still i båten. Tid att kongressen tar sitt ansvar och stoppar dessa galenskaper. Även om det innebär förändring av konstitutionen.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.