Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (15/2-2018): Bilden – en del av Omvärldsbevakaren

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Bilder är numera en central del av de medieplattformar som ingår under Omvärldsbevakaren och du hittar min bildplattform genom att klicka här. Jag tror nämligen att bilder är en central del och kommer vara en än mer central del av webben framöver och detta är en spaning som jag gör nu som en aktuell omvärldsbevakning i min serie om detta. Bilden säger mer än tusen ord brukar man säga. Det tycker jag stämmer. Därför satsar jag på bildmediet!

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.