Aktuell omvärldsbevakning (13/2-2018): Influencer och Youtuber utbildning

Aktuell omvärldsbevakning (13/2-2018): Influencer och Youtuber utbildning

Jag delar Thorén gruppens analys om framtidens arbetsmarknad och behovet av att utbilda Youtubers och influencer. Båda är centrala del av den digitala framtid vi går till mötes och här kommer med allra största sannolikhet jobb att skapas om vi vågar satsa. Youtube är en central del av vår infrastruktur idag.

Det laddas upp 300 h video i minuten på Youtube och Youtube har 1 miljard unika besökare varje dag. Det här är liksom inte riktigt vilken kanal som helst. Vi talar om världens idag största videotjänst för on demand video. För mig är det självklart att vi måste satsa på digitalisering. Det är inte verklighetsfrämmande som Anna Ekström påstod. Det som är främmande från verkligheten det är att inte satsa på digitalt först. För digitaliseringen är här för att utvecklas än snabbare.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments