Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (13/2-2018): Influencer och Youtuber utbildning

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Jag delar Thorén gruppens analys om framtidens arbetsmarknad och behovet av att utbilda Youtubers och influencer. Båda är centrala del av den digitala framtid vi går till mötes och här kommer med allra största sannolikhet jobb att skapas om vi vågar satsa. Youtube är en central del av vår infrastruktur idag.

Det laddas upp 300 h video i minuten på Youtube och Youtube har 1 miljard unika besökare varje dag. Det här är liksom inte riktigt vilken kanal som helst. Vi talar om världens idag största videotjänst för on demand video. För mig är det självklart att vi måste satsa på digitalisering. Det är inte verklighetsfrämmande som Anna Ekström påstod. Det som är främmande från verkligheten det är att inte satsa på digitalt först. För digitaliseringen är här för att utvecklas än snabbare.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.