Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (9/2-2018): Privatpersoner som driver utbildning online och lärarlegitimationen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Var och en kan med några få klick på en mus sätta upp en plattform med allt man behöver för att kunna skapa material för undervisning och bedriva undervisning för ca 400 kr om året i serverhyra för plattformen är open source och är helt gratis, till exempel med Moodle.
 
Den som vill kan sedan bygga ut sin plattform med mer än tusen andra funktioner specialdesignade för lärande på webben. Gratis för de är också öppen källkod och fritt tillgängliga online.
 
Kommer vi kunna upprätthålla lärarlegitimationen när privatpersoner så enkelt till så låga kostnader kan börja driva utbildning?
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.