Aktuell omvärldsbevakning (3/2-2018): Valrörelsen – dialog eller monolog?

Aktuell omvärldsbevakning (3/2-2018): Valrörelsen – dialog eller monolog?

Valrörelsen som ligger framför oss nu har inte kommit igång riktigt än men vi är inte många månader därifrån och sedan har vi ett hett Almedalen i sommar där många kommer lägga mycket krut kan jag tänka mig för att nå ut. Men jag tror faktiskt att det är viktigare med kommunikation och dialog idag.

Jag tror man måste vara mycket tydligare på att faktiskt fokusera dialog snarare än monolog. Monolog kommer inte funka tror jag i den här valrörelsen. De som använder sociala medier skickligt har ett stort försprång. Dialog är svårt. Dialog är en viktig kompetens och kommer behöva övas på för oss alla.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments