Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (3/2-2018): Valrörelsen – dialog eller monolog?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Valrörelsen som ligger framför oss nu har inte kommit igång riktigt än men vi är inte många månader därifrån och sedan har vi ett hett Almedalen i sommar där många kommer lägga mycket krut kan jag tänka mig för att nå ut. Men jag tror faktiskt att det är viktigare med kommunikation och dialog idag.

Jag tror man måste vara mycket tydligare på att faktiskt fokusera dialog snarare än monolog. Monolog kommer inte funka tror jag i den här valrörelsen. De som använder sociala medier skickligt har ett stort försprång. Dialog är svårt. Dialog är en viktig kompetens och kommer behöva övas på för oss alla.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.