Aktuell omvärldsbevakning (22/1-2018): Smällen på Rosengård

Aktuell omvärldsbevakning (22/1-2018): Smällen på Rosengård

Återigen har våldet triumferat. Återigen har Malmö drabbats av våldets klor. Återigen har en kraftig explosion skett. Den här gången i Rosengård. Bombgruppen tillkallades till platsen där det smällt. Vi kan inte fortsätta såhär. Detta är inte första explosionen det här året och vi är inte ens igenom januari än. Årets första månad. Vad kommer de andra 11 månaderna som är kvar under 2018? Det förebyggande arbetet måste nu etableras på allvar. Det här handlar om att samhället måste ta ansvar gemensamt för de värderingar som vi står för. Lyckas vi inte med det har vi oss själva att skylla om det blir fler explosioner. Som den i Rosengård.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments