Fredrik

Aktuell omvärldsbevakning (21/1-2018): Landborgsgaraget

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Det är söndag förmiddag och det är tid för dagens aktuella omvärldsbevakning. Idag kommer Aktuell Omvärldsbevakning ta upp frågan om Landborgsgaraget i Helsingborg. En inrikesfråga med andra ord eller lokal fråga kanske andra skulle tycka. Det känns inte som om man riktigt kan motivera detta garage under landborgen här i Helsingborg. Det känns inte som om pengarna är väl investerade i ett garage i landborgen. Samtidigt är det här väl ett uttryck för ännu ett prestigeprojekt i den här kommunen.

Jag kan ibland bli rätt trött på alla dessa prestigeprojekt. För de äter upp tid och resurser som borde läggas på kärnverksamheten: Hur vi får en bättre lokal välfärd här nere i Helsingborg. Det saknas liksom inte områden där pengarna som nu ska gå till garaget i Landborgen skulle kunna gå istället. Det känns dessutom inte helt genomtänkt då vi inte direkt har ont om platser i kommunen för bilar. Jag menar att detta är en felaktig prioritering av våra politiker och uppmanar dem att tänka om. Detta är inte vad Helsingborg behöver just nu.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.