Aktuell omvärldsbevakning (21/1-2018): Landborgsgaraget

Aktuell omvärldsbevakning (21/1-2018): Landborgsgaraget

Det är söndag förmiddag och det är tid för dagens aktuella omvärldsbevakning. Idag kommer Aktuell Omvärldsbevakning ta upp frågan om Landborgsgaraget i Helsingborg. En inrikesfråga med andra ord eller lokal fråga kanske andra skulle tycka. Det känns inte som om man riktigt kan motivera detta garage under landborgen här i Helsingborg. Det känns inte som om pengarna är väl investerade i ett garage i landborgen. Samtidigt är det här väl ett uttryck för ännu ett prestigeprojekt i den här kommunen.

Jag kan ibland bli rätt trött på alla dessa prestigeprojekt. För de äter upp tid och resurser som borde läggas på kärnverksamheten: Hur vi får en bättre lokal välfärd här nere i Helsingborg. Det saknas liksom inte områden där pengarna som nu ska gå till garaget i Landborgen skulle kunna gå istället. Det känns dessutom inte helt genomtänkt då vi inte direkt har ont om platser i kommunen för bilar. Jag menar att detta är en felaktig prioritering av våra politiker och uppmanar dem att tänka om. Detta är inte vad Helsingborg behöver just nu.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments