Fredrik

Orkanen Irma

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Orkanen Irma är förmodligen den värsta orkanen på 100 år, även om det nu i eftermiddag rapporteras om att den har nedklassats till en kategori 4 orkan och förväntas fortsätta vara så när den drar in över Miami och Florida.

Alla som är eller är i närheten av den här orkanen bör vidta alla åtgärder för att sätta sig i säkerhet och vara förberedda på att evakuera. Myndigheternas instruktioner behöver följas i en sådan här situation då de vet vad som krävs för din säkerhet därute. Effekterna på de öar där den här orkanen har dragit fram redan är milt uttryckt förödande. Detta en mycket allvarlig situation med livshotande vindar som en följd av orkanen Irma.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.