Fredrik

Kärnvapenkonventionen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Förenta Nationerna har tagit fram en konvention som berör ett stopp för kärnvapen. För mig som medborgare är det centralt att Sverige skriver under denna konvention i Förenta Nationernas anda.

Sverige ska inte och bör inte supporta en värld med kärnvapen. Den som vill se vad dessa vapen har ställt till med kan kolla på historien i fallen med Hiroshima och Nagasaki. Det är uppenbart varför Sverige bör ställa sig bakom denna konvention i sin helhet när man tänker tillbaka på historien med atombomberna över Hiroshima och Nagasaki.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.