Home»Inrikes»Vinstbegränsningar i välfärden kommer inte igenom riksdagen
De röd-gröna partierna vill nu lägga fram ett förslag om begränsningar om vinster i välfärden. Detta är ett politiskt spel är min bedömning där man försöker få fram en konflikt som de röd-gröna tror de kommer vinna på när vi går in i valrörelsen nästa år inför riksdagsvalet.
 
För det kommer inte att komma igenom riksdagen när det väl når dit. Alliansen och SD har en så pass stor majoritet att det inte finns någon chans att det kan passera och bli lag. Det är uppenbart att det inte kommer bli några begränsningar av det här med vinster i välfärden den här mandatperioden och som opinionsmätningarna ser ut nu kommer det inte komma igenom riksdagen nästa mandatperiod heller.
No votes yet.
Please wait...

Comments

comments