Fredrik

Vinstbegränsningar i välfärden kommer inte igenom riksdagen

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
De röd-gröna partierna vill nu lägga fram ett förslag om begränsningar om vinster i välfärden. Detta är ett politiskt spel är min bedömning där man försöker få fram en konflikt som de röd-gröna tror de kommer vinna på när vi går in i valrörelsen nästa år inför riksdagsvalet.
 
För det kommer inte att komma igenom riksdagen när det väl når dit. Alliansen och SD har en så pass stor majoritet att det inte finns någon chans att det kan passera och bli lag. Det är uppenbart att det inte kommer bli några begränsningar av det här med vinster i välfärden den här mandatperioden och som opinionsmätningarna ser ut nu kommer det inte komma igenom riksdagen nästa mandatperiod heller.
No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.