Home»Loppisfynd»Summerar loppis säsongen

Det är hög tid att summera säsongen för 2016 (vår och sommar) när det kommer till loppis fynd. Det har varit en underbar säsong för mig på alla sätt. Fynden har varit både stora och små. Mest med fokus på spel den senaste tiden. NHL 98 och NHL 99 i sina boxar med manualer kan nämnas bland fynden. Båda upplockade på ST Erikshjälpen på Västergård här i Helsingborg. En äldre Samsung mobil komplett med låda och sladdar är ett annat exempel på vad jag plockat upp under den här säsongen. En hel del Mcdonalds figurer med anknytning till Mario spelen har jag också plockat upp under säsongen.

Minusgraderna kommer nu också här nere i Skåne och en del höstrusk har vi redan haft. Men säsongen fortsätter för mig också nu under vintern om än i mindre omfattning. Jag har både ST Erikshjälpen och Röda korsets Kupan butik i närheten. Framåt april kommer loppis säsongen att köra igång igen. Och i maj tar det verklig fart. Då skriver vi inte 2016 utan 2017. Jag ser mycket framemot nästa säsong här och hoppas på att min tur är med mig också nästa år när det kommer till att göra fynd. Men nu blir det höst- och vintersäsongen först. Jag hoppas fortsatt på fynd också under höst och vinter här med förhoppning om att komma ut en gång i veckan också under hösten och vintern.

No votes yet.
Please wait...

Comments

comments