Fredrik

Första reflektion kring Apple Watch 2

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Jag plockade upp en Apple Watch 2 under gårdagen. Helhetsintrycket av klockan är att den är snygg och att komforten har förbättrats sedan den första modellen. Funktionaliteten i densamma börjar bli allt bättre. SVT Nyheter, app för pendlare med tåg, Prisjakt och DN är några exempel på vad som finns för klockan. Jag är personligen särskilt förtjust i Prisjakt appen då jag snabbt kan kontrollera priser ute i butik via klockan utan att behöva ta upp mobilen.

Jag gillar också att den är så enkel att ta av och på. Här har Apple lyckats väldigt bra. Batteritiden är efter en kort körning vad jag kan se väl fungerande och laddningen fungerar utmärkt. Jag gillar sättet man kan orientera sig i klockan, om än att det händer att man kan klicka på fel knappar ibland. Överlag är jag nöjd med mitt inköp såhär dagen efter.

No votes yet.
Please wait...

Information om innehållet

Texterna här är inte nyheter. Texterna här är artiklar som har skrivits angående omvärldsbevakning och omvärldsanalys. I sådana texter är åsikter, egna tankar och liknande ställningstaganden en del av innehållet. Omvärldsbevakaren skall icke ses som en förmedlare av nyheter utan av texter som berör omvärldsbevakning och omvärldsanalys.

Publicistiskt regelverk

Observera att du är skyldig att läsa och följa det publicistiska regelverk som har antagits av administratören för denna sida och som du finner via länken: http://fredrikk.net/publicistisk-etik/. OBS: Du måste manuellt kopiera länken till din webbläsares adressfält.